zondag 8 oktober 2017

Speelplaats

Speelplaatsinrichting
Bij de oplevering van het gebouw zal een ‘kale’ speelplaats voorzien van tegels,
hoogteverschillen en fietsenstalling worden opgeleverd. Samen met leerlingen van de beide scholen zijn we in gesprek om de speelplaats verder ‘aan te kleden’. Het uitgangspunt is dat kinderen binnen en buiten het gebouw kunnen leren en ontwikkelen. Met de ideeën van leerlingen en medewerkers gaan een aantal leveranciers aan de slag om vanuit deze visie de speelplaats in te richten. De geldelijke middelen die hiervoor nodig zijn, willen we via acties en subsidies bij elkaar sparen. Afhankelijk van de middelen die op deze manier binnen komen zal de speelplaats (mogelijk in fases) na ingebruikname ingericht worden.
Actie speelplaats
Binnenkort starten de kinderen met het maken van een leuke tekening op school. Met deze tekeningen kunnen allerlei leuke artikelen worden bedrukt. Ouders, opa’s, oma’s, familie, vrienden en bekenden kunnen vanaf 27 oktober deze artikelen bestellen in een persoonlijke webshop van het kind.
De bestelde artikelen (misschien een leuk idee voor de decembermaand?) worden op de eigen school of kinderopvang afgeleverd.
Hoe dit precies in het werk gaat, hoort u na de herfstvakantie middels een informatiebrief.
Inrichting van het gebouw
Bij alle partners is een werkgroep aan het nadenken om vanuit de visie van de eigen organisatie het nieuwe gebouw in te richten. Vanuit kernwaarden en visie op onderwijs en ontwikkelen wordt nagedacht over hoe het gebouw te gebruiken en wat het nieuwe meubilair bij moet dragen aan deze visie.
Met een aantal geselecteerde leveranciers wordt vanuit deze visie een inrichtingsplan gemaakt waarbij de eigen visie van elke organisatie terug te zien is en er toch eenheid in de inrichting is die rust en eigenheid van de gebruikers uitstraalt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten