zondag 8 oktober 2017

Klankbordgroep ouders

• Klankbordgroep ouders.
Het doel van deze klankbordgroep is het partnerschap met ouders te bevorderen
door een afvaardiging van ouders geregeld te informeren, te bevragen en te betrekken bij en mee te laten denken over de ontwikkelingen van een Kind Centrum. De klankbordgroep is om de belangen van alle kinderen te vertegenwoordigen. De klankbordgroep is een aanspreekpunt voor andere ouders in verband met de ontwikkelingen richting Kind Centrum. De uitkomsten van de klankbordgroep worden meegenomen in de teambesprekingen.

30 november 2016: dromen, verwachtingen en zorgen van ouders.

27 maart 2017: visie van ouders op inhoud kernwaarden is besproken. Hoe zien ouders dit graag terug in de samenwerking? De focus vanuit de besturen ligt op een doorgaande lijn in begeleiding en ontwikkeling van kinderen van 0 tot 6 jaar. Hoe zien ouders dit? Wat zijn kansen en belemmeringen voor ouders? Waar kunnen we ‘winst’ halen volgens ouders in de samenwerking in het Kind Centrum?

28 september 2017: stand van zaken rondom nieuwbouw, teamontwikkeling en samenwerking, verkeerssituatie en hoe informeren we alle ouders over de ontwikkelingen. In deze bijeenkomst is afgesproken om de ouders te informeren via deze uitgebreide nieuwsbrief.

• Algemene ouderavond:
De algemene ouderavond die gepland staat op 12 oktober komt te vervallen. Middels deze nieuwsbrief en de blog: http://kcgraveoost.blogspot.nl/ kunt u het proces volgen. In het begin van het nieuwe kalenderjaar zullen we een algemene ouderavond plannen, waarbij we de uitgewerkte plannen van de speelplaats, de inrichting en de samenwerking aan u voor kunnen leggen. Ook op de website van de scholen kunt u de tekeningen van de nieuwbouw en een 3d animatie zien.
Mocht u vragen hebben dan kunt u deze stellen via de mail:

info.desprankel@optimusonderwijs.nl
w.vdberg@stichting-invitare.nl
Wijkgrave@deeerstestap.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten